Sunndalsøra BK vinner NM for Klubblag 2018

Før siste kamp ble spilt hadde Sunndalsøra BK allerede vunnet NM for Klubblag 2018. Norsk Bridgeforbund gratulerer Nils Kvangraven, Ulf Tundal, Asbjørn Kindsbekken, Roar Voll, Ole Berset og Steinar Ovrid.  

Sunndalsøra BK vinner NM for Klubblag 2018

På 2. plass fulgte Bergen Akademiske BK 2 med Sven Olai Høyland, Jim Høyland, Tor Bakke, Trond Hantveit og Magne Eide, mens TopBridge BC tok bronsen med Jon-Egil Furunes, Jan Mikkelsen, Tom Johansen og Lasse Aaseng. 

Bilder av alle medaljevinnere er i bunn av denne saken.
Resultatliste 

På butleren toppet Nils Kvangraven og UIf Tundal foran Jim Høyland.
Butler

Alt om finalen kan leses på hjemmesiden for finalen. (Særlig bulletinene laget av Vegard Brekke og Kristian Ellingsen er vel verdt en titt)

Det må også rettes en stor takk til arrangørklubben Båsmo BK. Flere steder kan vi lese om "tidenes beste finalearrangement". NBF var representert med styremedlem Eva Flått, og hun har gitt følgende tilbakemelding til resten av styret: "Først og fremst har det vært en fantastisk opplevelse. Båsmo BK har bevisst at mye vi andre tror er umulig faktisk er mulig. De har benyttet muligheten som ligger i det å være arrangør av NM finale for klubblag". Selv om det å hedre enkeltpersoner fort gjør at man glemmer andre, så er det ingen tvil om at Kurt-Ove Thomassen har gjort en ekstraordinær innsats for denne finalen. Vel blåst!

Det ble ikke bare arrangert NM-finale på Mo - klubben hadde stelt i stand både kurs og turnering for barn, bridgelærerutdanning og jubileumsturnering. Jubileumsturneringen ble vunnet av Espen Larsen og Skjalg Solum. Bridgelærerutdanningen hadde 40 deltakere og barna hadde egen turnering med 4 bord. 

Vinnerlaget:

F.v Asbjørn Kindsbekken, Roar Voll, Nils Kvangraven, Steinar Ovrid, Ole Berset og UIf Tundal.

Sølvvinnere:

F.v Jim Høyland, Sven-Olai Høyland, Tor Bakke, Magne Eide og Trond Hantveit.

Bronsevinnere: 

F.v. Jan Mikkelsen, Jon-Egil Furunes, Tom Johansen og Lasse Aaseng.